ozzysky

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av siv - 5 mars 2011 21:21

Till veckan har dom sportlov här, så vi har fixat och grejat lite med mat osv, bakat kärleksmums och matbröd, och lagat tacopaj och sambon fixade lite älgfärsbiffar. Det är så skönt att ha en del färdigt när man är i stugan. Annars så fixar man ju det mesta även på gasolspisen, men om vädret är bra, så spar man ju lite tid och kan vara ute istället :-)

Dessutom kan man ju vara ute och laga maten i murrikka över elden, det är sambons jobb det :-)

 Resten av familjen + hundarna åkte upp idag, i värsta stormen, så då var jag faktiskt inte så avundsjuk. Själv jobbar jag helgen och istället för att sitta här skulla jag egentligen börja packa mina grejer, för jag åker när jag slutat jobba imorgon halv fem. Då är jag ledig till torsdag kl 12, så då hoppas jag att man kan få nån solig o fin dag uppe i fjällen, och gärna lite ripor också. De har hållit till runt stugan i veckan här, så hoppas hoppas att dom finns i närheten nu de här dagarna.

Skidföret ser ju inte så lovande ut för min del, töväder och sen kallt på det, vilket betyder stenhårda spåriga skoterleder.......................

Nä, nu ska jag packa väskan och kolla lite på melodifestivalen, en jobbardag och sen lite ledigt, härligt!!! ops tror visst att melodifestivalen redan slutat :-)

Ovido - Quiz & Flashcards