ozzysky

Senaste inläggen

Av siv - 3 november 2012 11:54

Jag har inte fått nåt större vardagsrum, så därför blir det den här soffan istället, som här lite mindre: 292 lång, alla andra med bra pris och fri frakt ligger runt 230.......

Men man kan ju köpa nåt annat om man får den där rabatten för att man bloggat.....


 

ANNONS
Av siv - 29 oktober 2012 20:25

Blir galen när jag sitter och kollar på soffar, divan och u-soffor, nästan alla är 330cm långa och det tar upp halva rummet :-(

Men har man fått nåt i huvudet så är det svårt att få det ur.....

Är inne på en massa siter och kollar, har bla hittat en som heter Trademax, med helt suveräna kampanj-priser, kolla på den här bara:
www.trademax.se/inomhus/vardagsrum/soffor/portugal-vanster-soffa


en liten sittpuff kanske också


www.trademax.se/inomhus/vardagsrum/fotpallar/puff-pax-svart-sittpuff


Himla snygg soffa tycker jag iaf, så jag tror jag struntar i att måtten var lite väl tilltagna för mitt vardagsrum och slår

till på den iaf. Får väl i värsta fall slänga ut lite andra möbler då och bara ha tv o soffa ;-)

Så får vi se om vi i framtiden ev slår ut väggen till andra rummet.

Dom har också en blogg kampanj just nu, där man kan få 500 i rabatt om man bloggar om en produkt, så vi får se hur turen är.

ANNONS
Av siv - 28 oktober 2012 11:50

Ja snö har vi iaf fått, inte så mycket, men det är vitt på marken, och inatt har det nog varit runt -12 - -16 grader......ja ok inte mig emot, så länge det inte blir snö-tö-is-snö-tö-is.....osv.

Solen skiner och snön gnistrar, jag hade gärna kunnat tänka mig att ha varit ledig denna helgen och hängt med en sväng till fjälls idag när sambon drog iväg......men plikten kallar ;-)


           

         

Av siv - 4 oktober 2012 19:40

Måste bara visa några alster som en väninna till mig har gjort, otroligt vackra saker tycker jag, och som jag för drygt ett år sen inte hade en aning om att hon gjorde.

Jag är imponerad av din kunnighet och ditt skapande, nu måste du ju se till att marknadsföra dig lite :-)))

Här kommer foton på lite smycken och fat/ljusbrickor  som Monika (Andersson) (fd Monika Johansson, alias "Monika på kiosken ;-) gjort, jättefina saker !!!!


Armband som Julia fick i födelsedagspresent idag, tusen tack fr Julia !

 


Halsband o örhängen

 

Väsk krok :-)

 

Halsband

 

             


Ljusbrickor / fat

                Av siv - 15 september 2012 18:06

Japp, så var det dags för den närliggande utställningen i Sveg Östra Härjedalens Brukshundklubb anordnar. Det har ju gått sådär på de två off som vi var på tidigare i vår/sommar men den här brukar vi ändå åka på, får se hur det blir fortsättningsvis.........

Men iaf idag kändes det mycket bättre att ställa, mitt självförtroende var bättre och det ger i sin tur en säkrare hund, tyckte det funkade helt ok, domaren var trevlig och hälsade o tog i hand direkt från början. Men direkt började han gräva i munnen på Ozzy så då förstod man att nu är det kört även i år på den här utställningen :-/ Minus 5 (FEM !!!) tänder slutade det på :-( Å så trist, ja så jag vill inte ge nåt HP idag , sa han, Eh nähä nä det hade man nästan gissat vid det laget . Han frågade också om jag ställt på nån off nån gång och om dom hade sagt nåt då och hur det hade gått, jo en gång tror jag dom har påpekat om tänderna, och så sa jag ju att vi även fått R-cacib ;-)

Ja men förutom det där med tänderna då, så var väl kritiken ok tycker jag:

Mask välformat huvud bra parallellitet bra öron ögonen önskas ngt mörkare ? Bra hals o rygg ngt brant kors brant överarm utmärkt vinklad bak ngt vida bakbenrörelser ( ha ha ha det är där "kalven på grönbete kommer in) rör sig väl från sidan, bra päls o färg

Domare Bo Wiberg, så nu vet vi att vi inte ska dömas av dig nåt mer :-)))

Om vi ska låta nån överhuvudtaget döma Ozzy nåt mer, känns nu som att vi lägger det här på hyllan, liksom ingen mening med att åka 40 mil på en utställning när man vet att det fattas en hel del tänder.

Men vi hade en trevlig dag ändå, trevliga människor o fina hundar och vädret, ja lite kallt från början, sen tittade solen fram.

Men som sagt, vi struntar i det här nu tror jag.

                   

Av siv - 26 augusti 2012 20:14

I går åkte vi upp till stugan, eller sagt så jaktade vi oss dit, och hem igen idag.

Vi hade perfekt väder igår att gå i, mulet, lite sol o lagom temp.

Första halvan hände ingenting, andra halvan lite pippi i luften :-)

Sky sprang upp en ripa, som flög bara en liten bit, så vi såg när den satte sig på marken igen, kopplade Sky och lät Ozzy springa, ripan tryckte otroligt, och jag tror att Ozzy nästan sprang över den 2 ggr innan han tvärnitade och blev stående som en ostkrok :-) med ripan kanske en meter framför sig. Han stog blickstilla, medan jag fotade, band fast Sky och sedan närmade mig, det måste ha tagit flera minuter....men han stog kvar!!! Skrek JAAA  , och Ozzy körde upp fågeln, skott, fågel i backen och Ozzy efter :-O det får man när det är ens första ripa !!!!!

Å så roligt att äntligen fått skjuta den här första ripan för honom, det var liksom det som var målet med helgen :-)

Sen fick vi en till för Sky, såg ytterligare en ensam o tre i en kull, antagligen var alla ur samma kull. Idag när vi gick hem såg vi tre som säkert också var samma som gårdagens kull.

Nöjda med helgen alltså :-D

Här kommer lite fotonMan ser ripan alldeles framför den lilla tallen,  om man tittar noga :-) 

 

Titta vad jag kan !!!! MIN RIPA

 

Såååå trött man blir efter mycket spring i myr o ris

 

   Duktiga jägare

 

ripa i luften och iiiiiiiiiingen eftergång alls som det ser ut ;-O


Jag vaktar å tror att alla är mina

 

Av siv - 23 augusti 2012 21:14


 

http://ltz.se/nyheter/harjedalen/1.5017348-flicka-pakord-av-mc-avled-av-skadorna


Ja, man kan verkligen fråga sig varför? Vad menar han däruppe egentligen? Som sliter bort ett liv så häftigt ifrån oss, från sin familj, sin mamma o pappa o sin lillebror..........Man fattar verkligen inte vad som är meningen med det.

Vi har varit i Bulgarien en vecka och haft det varm o skönt och haft lite sommar, näst sista dagen där får vi besked om vad som hänt, man vet inte om man vill åka hem, samtidigt som man bara vill hem.

Det påverkar så många i en sån här liten by, i vår skola där flickan gick har vi ca 35 elever, alla känner alla, alla har nån koppling till alla nästan, det är så tragiskt och onödigt och fruktansvärt ...............

Tårarna trillar nerför kinden och man funderar o tänker och man kan inte i  sin vildaste fantasi föreställa sig  hur de närmaste har det.............Emma, lilla fina ängel, dansa vidare där uppe bland molnen och håll ögonen på oss här nere, sänd ett tecken till dina nära ibland så de vet att du är hos dom fortfarande   


Alla tankar är hos familjen hela tiden, all styrka till dom i denna svåra stund!


Underbara lilla ängel, Emma K som Julia säger, hoppas du hittat din stjärna redan


Du jag vet en hemlighet
Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
När skeppen lägger ut från land
Och du ska långt långt bort nånstans
Ta den alltid med i din hand
Ta den alltid med överallt
Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet

Vad jag önskar att du får
Allt det där som du vill åt
Jag önskar seglen tar dig med
Till en oupptäckt planet
Ingenting av det här
Ingenting av det där
Jag önskar dig allt vackert för du är


Det bästa som jag vet


Följ med fjärilar och fåglar som du ser
Kasta allting som du inte vill ha med
När vägen går isär och floden blir ett hav
Låt din stjärna visa vilken väg du ska

Det bästa som jag vet

Av siv - 28 juli 2012 22:22

Sommarens höjdpunkt?

Ja kanske , eller åtminstonde en av två :-)

Så nu har alltså här avnjutits spelning med THÅSTRÖM på storsjöyran, en absolut toppenspelning om man nu gillar Thåström, annars är han ju en speciell man med MYCKET integritet runt sin person. Han är ju som jag skrev i rubriken, mystisk o magisk, mörk o färgrik på samma gång och han har den bästa av röster enligt min smak !!!!Låtvalet hade jag kunnat ändra en del på, men man kan inte få allt :-)

Och snälla ni, som inte gillar Thåström, lyssna bara LITE på denna låt :Min mobil tar så urdåliga foton, men här blir dom lite effektfulla ändå, och kanske lite som motivet, man ser inte rktigt vem han är...............................

 

 

         


Vi såg Uggla åxå, kanonbra, tycker jag !

Och på vägen hem från Östersund, så gjorde vi en del storjöodjurs spaningar, men tyvärr så såg vi inte till odjuret nånting, bara lite lämningar o spår från den ;-D

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se