ozzysky

Direktlänk till inlägg 15 september 2010

Dagens jobb två timmars p-möte

Av siv - 15 september 2010 12:57

ja det var vad som stod på dagens agenda, helt ok med två timmars möte på förmiddagen och resten ledigt! En ganska fin höstdag har vi också, fast det blåser lite, så jag o hundarna tog  brorundan och kom ut och fick lite luft och motion. Ja det räknas väl inte som så mycket motion för hundarna kanske, men lite tar det ju på huvet och krafterna att gå och streta och dra ;-) Dom får race'a lite här ute sen + lite lydnad!

Insåg också att latmasken och glömskan slagit sina huvuden ihop igen.....MÅSTE ta itu med klorna på Ozzy, han gillar det inte och då blir det ju lite besvärligare, har försökt lite och pilla på tassarna när han sover och är jättetrött på kvällarna, men han vaknar alltid till när tången kommer fram och så rycker han till med tassarna. Ja det är nästan så man skulle behöva träna mer på det, än sitt, ligg, hit och stanna........:-) 

Fick ett oväntat snabb besök också på eftermiddagen, bla i form av en hundflicka, men, jag vet inte, det kan ha varit en old english sheepdog....jag vet faktiskt inte........................Hur som helst, kan säga så här, att det var en som visste vad det handlade om  och  det var en som INTE fattade nånting utan bara sprang omkring och tyckte jaa det var väl lite roligt att det kom nån att busa med ;-)) Ni får själva gissa vem som var vem!!! Hon var iaf jättego och mysig,  och nu sover hundarna :-D Kanske inte behöver ta det där lydnadspasset idag för att trötta ut skallen hi hi hi.........jodå vi ska det med. 

Ska försöka få till en annan och bättre sk "header" också, hoppas på lite hjälp av snälla Emelie nån helg. Den här får hänga kvar så länge, så får vi se om det blir nån som blir bättre sen.

Nä nu blir det att ta fram klotången (för nu lär man va trött) och fönsterputsen ....:-)


 
 
Ingen bild

Kristina

16 september 2010 12:37

Det där med kloklippning är inte alltid så kul..... går bra med Svea, men däremot med vår röda setter Ella är det ett rent helv.......om man får säga så!! Det blir ju liksom inte lika ofta som man borde i de fallen. Lycka till med Ozzys klor och ha en bra dag!
Kristina

 
Ingen bild

siv

16 september 2010 20:30

Tur med Svea där :-) Nä det blir ju nästan en ond cirkel det där, av ren bekvämlighet.....Men jag lyckades klippa en klo igårkväll :-D Så jag får lägga mig bredvid Ozzy ikväll också framför tv'n, när han är trötter, och klappa honom med klotången............det kanske blir en klo till ;-)

 
Ingen bild

siv

20 september 2010 08:36

måste nog rätta mig själv och säga att det var en bearded collie tjej som hälsade på, TROR jag ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av siv - 30 mars 2014 10:37

ja man borde ju skämmas :-) Men jag lägger upp lite foton då iaf.                 ...

Av siv - 23 juni 2013 21:53


Fick min fina lykta i helgen som sambons syster gjort, fin eller hur :-) ? Naturligtvis så är det Ozzy som pryder den ;-D ...

Av siv - 22 juni 2013 19:22


Jaha, storhelg igen och då uppdaterar vi väl åtminstonde med en bild då ha ha ha !!!       Glad midsommar från grabbarna ...

Av siv - 7 april 2013 19:35

   En liten sammanfattning av påsken o veckan som varit! Vilket underbart påskväder vi har haft, strålande sol o blå himmel hela helgen och stor del av veckan också, härligt ! Vi har åkt skoter, skidat med hundarna upp mot fjället, letat lit...

Av siv - 1 mars 2013 19:21

Då har vi lite ledighet att se fram emot, härligt, önskar också att vi får ett bra väder, och inte behöver blåsa bort uppe i stugan........ Förhoppningsvis så blir det väl lite skidåkning både med och utan hund, och naturligtvis ska vi leta lite ri...

Ovido - Quiz & Flashcards